We take care

Terugblik Tube beurs 2024

Wij willen alle bezoekers van onze stand bedanken voor hun bezoek. Wij kijken met tevredenheid terug op deze beurs en de respons van onze klanten.

Onze advies tool voor zagen is zeer goed ontvangen bij onze klanten. Op basis van de geometrie en materiaal van het product wordt een gedegen zaag- en zaagbladadvies gegeven.

Tijdens de beurs hebben wij deze tool beschikbaar gesteld voor een jaarlijkse licentie van € 250 (normale prijs € 699). Vanwege het succes van deze actie hebben wij besloten deze actie met 2 maanden te verlengen. Mocht u niet in de gelegenheid geweest zijn ons te bezoeken tijdens de Tube dan kunt u de volgende brochure Leaflet Cutting Wizard downloaden, of contact opnemen met onze verkoop voor meer uitleg over deze tool.

Naast een zaagadvies geeft deze tool voor alle tangenmachines van BEWO ook een indicatie voor de product output per uur. Daarmee is deze tool ook zeer geschikt voor de commerciële of planningsafdelingen van onze klanten. Zij kunnen daarmee van ieder product snel een goede en betrouwbare inschatting maken over de kosten en doorlooptijd van de producten.

Meer weten over Terugblik Tube beurs 2024?

Neem contact met ons op

Contact

Neem contact met ons op door middel van onderstaand contactformulier.

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.