We take care

Aanvullende dienstverlening als buizenfabrikant

Buizenfabrikanten bieden oplossingen voor klanten waarmee zij op hun beurt klanten tevreden stellen. Als fabrikant levert u in eerste instantie het startmateriaal, waarna u met een betrouwbare en productieve zaagmachine nog meer waarde kunt toevoegen aan de keten. Deze aanpak leidt tot een groter rendement. De specialisten van Bewo kijken samen met u welke automatische zaagmachine zich het beste leent voor de dienstverlening die u klanten wilt kunnen bieden.

Hoge productiecapaciteit

De buizen die uw klanten nodig hebben moeten allemaal worden gezaagd en dat vraagt om een hoge productiecapaciteit. Naast het proces van zagen wilt u kunnen vertrouwen op de nabewerking zoals ontbramen en aanfasen. Dat geldt ook voor de productcontrole, wat iedere buis traceerbaar maakt.

Verpakken en versturen over de hele wereld

De juiste verpakking van de goederen is voor buizenfabrikanten van grote waarde, omdat de buizen na de bewerking weer hun weg vinden naar een klant. Dat vraagt om handzame verpakkingen of bundels waar onze verschillende soorten zaagmachines op in kunnen spelen. De automatische zaagmachines van Bewo worden verkocht aan de klanten van buizenfabrikanten over de hele wereld. Dankzij ons wereldwijde netwerk van partners kunnen zij overal de gewenste service bieden vanuit alle vestigingen.

Meer weten over Buizenfabrikant?

Neem contact met ons op

Contact

Neem contact met ons op door middel van onderstaand contactformulier.

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.