We take care

Onderdelen van een zaaglijn vervangen

Waar dag in dag uit productief wordt gewerkt met een industriële zaagmachine, gaan ook weleens onderdelen kapot of moeten onderdelen na verloop van tijd worden vervangen. Dankzij de gestandaardiseerde en gemodulariseerde manier van werken van Bewo, zijn we in staat een groot aantal gangbare onderdelen uit voorraad te leveren. Deze onderdelen kunnen binnen 24 uur bij u op locatie zijn.

Signaalfunctie voor vervanging onderdelen

Van alle generaties machines van Bewo kunnen wij nog onderdelen leveren. Aan de hand van onze monitoring kunnen we voor de nieuwste modellen precies vertellen wanneer uw machineonderdelen aan vervanging toe zijn. Op het moment dat we dit constateren, hoort u van ons.

Communicatie over noodzaak vervanging onderdelen

Wanneer onderdelen zoals elektrische componenten niet meer verkrijgbaar zijn, proberen we altijd een vervanger te vinden. In onze communicatie houden we klanten op de hoogte over deze vervangende onderdelen en welke ombouw kits hiervoor beschikbaar zijn. Voor ons een vanzelfsprekend extra stukje dienstverlening, waarmee we een complete service garanderen.

Meer weten over Onderdelen?

Neem contact met ons op

Contact

Neem contact met ons op door middel van onderstaand contactformulier.

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.