We take care

Professionele zaagmachines voor metaal

Een zaagmachine die als professioneel en onverwoestbaar mag worden omschreven, is de Bewo CPO. De CPO is het meest gekopieerde apparaat ter wereld. Deze handbediende zaagmachine die metalen profielen vakkundig op maat zaagt, is universeel inzetbaar. Zowel van de CPO 250 als de CPO 315 handbediende cirkelzaag voor metaal zijn alle onderdelen uit onze webshop uit voorraad te leveren. Voor meer informatie kunt u de brochure downloaden.

Diverse soorten industriële afkortzagen

Waarom is van alle industriële afkortzagen de CPO nog altijd zo populair? Waarschijnlijk omdat hij zo simpel in gebruik is, veelzijdig en robuust. De industriële afkortzaag is modulair en met behulp van een aan- en afvoersysteem te upgraden naar een productielijn voor het afkorten van metalen buizen.

Professionele industriële zaagmachines

Voor een professionele zaagmachine als de CPO handzaag hebben we alle onderdelen op voorraad. In de afgelopen zestig jaar is het ontwerp gegroeid en verder doorontwikkeld. Toch zijn alle onderdelen compatible. Denk aan onderdelen zoals een beschermkap of handvatten. Daarom maakt het bij het vervangen van een onderdeel niet uit of jullie de machine vijftig of tien jaar geleden hebben aangeschaft.

Levensduur van Bewo zaagmachine

De Bewo CPO zaagmachine kent een lange levensduur mede dankzij de robuuste tandwielkast en zaagmotor. Daarbij is de gehele constructie van heavy duty kwaliteit. Het degelijke binnenwerk kent een bronzen wormwiel en gietijzeren delen. Hierdoor slijt de Bewo CPO minimaal. Precies wat jullie mogen verwachten van een industriële zaagmachine.

Meer weten over professionele zaagmachines?

Neem contact met ons op

Contact

Neem contact met ons op door middel van onderstaand contactformulier.

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.