We take care

Zaagmachine voor de klant die bewerking uit handen geeft

Als metaalgroothandel heeft u een diverse groep klanten die allemaal zo flexibel mogelijk op de wens van hun opdrachtgevers willen inspelen. Denk aan opdrachtgevers zoals de beddenfabrikant, of de keukenleverancier. De investering in een automatische afkortzaagmachine voor buizen van metaal levert hen niet voldoende rendement op. Daarom wenden ze zich tot u en vertrouwen ze op de flexibiliteit van de professionele zaagmachine die buizen op maat zaagt, bijvoorbeeld met kleinere batches of tot in totaal 100.000 stuks per jaar per klant.

Gevoelige planning vraagt om flexibiliteit

Vanuit uw metaalgroothandel draait het niet altijd om de hoge productieaantallen in het bewerken van metalen buizen en des te meer om het inspelen op de specifieke wens van de klant. Sommige klanten willen het bewerkingsproces van de buizen in eigen huis hebben. De klanten die er wel voor kiezen dit aan u uit handen te geven, vertrouwen op uw service en deskundigheid, juist omdat hun planning vaak kritisch is. De vraag van de ene klant kan heel anders zijn dan de vraag die een andere klant de volgende dag heeft. Daarom moeten beslissingen bij deze kleinere afnemers vlot genomen kunnen worden. Daar wilt u hen in ondersteunen. De flexibiliteit en modulaire opbouw van de zaagmachines van Bewo lenen zich hier uitstekend voor. De machine is hiervoor aan te sturen door een barcode scanner die gebruik maakt van uw ERP informatie.

Wil de klant af van eventuele spanen en de buizen laten ontbramen? Dan stelt u daar de machine eenvoudig op in. Tijdens de productcontrole vergelijkt de machine buizen met een vergelijkbare waarde. Ook kunnen de buizen van een markering worden voorzien op basis van laser, printer of pin marking.

Verpakken

Alle bewerkte buizen moeten volgens specifieke eisen worden opgestuurd naar de klanten van uw opdrachtgever. Dat kan in kratten zijn, kartonnen dozen of juist gebundeld met een strap eromheen. De manier van verpakken hangt helemaal af van de klantvraag en die kan iedere dag anders zijn. Gelukkig speelt de modulaire opbouw van de automatische zaagmachine van Bewo daar perfect op in.

Meer weten over Metaalgroothandel?

Neem contact met ons op

Contact

Neem contact met ons op door middel van onderstaand contactformulier.

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.