We take care

Buizen verpakken in elke gewenste vorm

Komt het geautomatiseerde proces van zagen eenmaal tot een einde, dan worden alle buizen verpakt. Tienduizend buizen kunnen bij elkaar worden gelegd in een doos, of tien buizen eindigen samen in één kratje. De oplossingen voor het bundelen en stapelen van het bewerkte product zijn af te stemmen op jullie specifieke situatie. Producten kunnen gereed vrij worden gemaakt en voorzien van emballage. Van groot tot klein en van flexibele oplossingen tot oplossingen in grote volumes.

Ononderbroken proces van buizen verpakken

Het proces van het verpakken van de buizen vindt plaats zonder één keer te worden onderbroken. Is de krat vol? Dan kan er gewoon worden doorgewerkt. We hebben het over een compleet ononderbroken geautomatiseerd proces waarbij een robot het verpakken letterlijk uit handen neemt. Kennis over de programmering van de robot is niet vereist.

Geautomatiseerd of schaalbaar verpakken

Iedere bewerking kan compleet geautomatiseerd verlopen maar de oplossingen zijn ook schaalbaar. Deze opties bespreken we tijdens het realiseren van de totaaloplossing van de zaaglijn. Een semi geautomatiseerde oplossing sluit een vol automatische oplossing tijdens een volgende bewerking niet uit. De periferie die jullie wensen, is bepalend in de oplossing. In kratten, dozen, pallets en kisten kunnen de buizen worden gebundeld en gestapeld om zo hun weg te vinden naar de eindbestemming.

Flexibele oplossing voor verpakken

Neem contact met ons op

Contact

Neem contact met ons op door middel van onderstaand contactformulier.

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.