We take care

Training werken met Bewo machine

Bewo levert klanten een totaaloplossing en het verzorgen van een training maakt daar een belangrijk deel van uit. Medewerkers die met een zaaglijn van Bewo gaan werken, volgen daarvoor een basistraining. Voorafgaand aan deze basistraining, mogen medewerkers aansluiten bij een pré training bij ons in huis zodat ze de machine alvast leren kennen.

Basistraining werken met Bewo machine

De basistraining ‘zagen’ kent een aantal modules, die varieert van het berekenen van de tandsteek, de zaagvoeding tot de bijbehorende zaagtijd. In de training komen ook zaagblad aanbevelingen aan bod, net als de analyse van vijf producten.

Basistraining en advanced training

De basistraining vindt direct plaats na afloop van de installatie. Wanneer jullie de machine zes tot acht weken in gebruik hebben, bestaat de mogelijkheid een advanced training te volgen. Onze kennis en creativiteit delen we graag met onze klanten en dat laten we onder andere zien met deze training. De advanced training kan worden gevolgd bij wisseling van personeel en biedt vooral meer diepgang ten opzichte van de basistraining. Deze diepgang helpt bedrijven zich verder te ontwikkelen. Medewerkers doen nog meer specifieke kennis op voor optimalisatie van de machine en de activiteiten daaromheen.

Certificaat

De trainingen richten zich specifiek op bediening en onderhoud en wordt in de gewenste taal verzorgd, eventueel door een lokale installateur. Iedere training stemmen we af op het niveau van de gebruikers. Na afloop ontvangen zij een certificaat.

Quick guides

We werken veel met visuele hulpmiddelen om de training en de bijbehorende uitleg extra kracht bij te zetten. Ook werken we met quick guides, kaarten waarop iedere gebruiker instructies kan teruglezen. Aan de hand van foto’s laten we zien hoe een handeling werkt, zoals bijvoorbeeld het wisselen van een zaagblad.

Meer weten over Training?

Neem contact met ons op

Contact

Neem contact met ons op door middel van onderstaand contactformulier.

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.