We take care

Automatische zaagmachines

In de keuze voor één van onze automatische zaagmachines leveren wij een oplossing waarmee jullie nog meer succes behalen. We kijken altijd naar de best passende oplossing en zijn benieuwd naar de ideeën van de klant wanneer die een nieuwe zaagautomaat wenst.

Slimme elektrische zaagmachines

Behalve naar jullie ideeën kijken we naar jullie behoeften. Door hier nauwkeurig naar te kijken, krijgen we een gevoel bij het bedrijf. Informatie boven tafel krijgen lukt alleen met doorvragen. We willen precies begrijpen hoe jullie werken. Daarna slaan we een richting in bij het aandragen van de juiste oplossing. Alleen op die manier komen wij met onze elektrische zaagmachines tot een maatwerkoplossing die aansluit bij het gewenste bewerkingsproces.

Automatische zaagmachine voor metalen buizen of profielen (zaagautomaat)

Willen jullie een automatische zaagmachine die metaal zaagt op basis van een hoge productiviteit? Of kiezen jullie niet voor een zaagautomaat maar voor een flexibele toepassing? Onze adviseurs kijken samen met jullie welke toepassing zich het beste leent in het afkorten van de metalen buizen. Op basis van vijfentachtig jaar ervaring met klanten wereldwijd, komen we met een oplossing die we op onze werkplaats in Waalwijk realiseren.

Zaagproces optimaliseren

Voor de automotive industrie ziet de oplossing voor een elektrische zaagmachine er weer heel anders dan voor de meubelbranche. Waar de één behoefte heeft aan een hoge mate van productiviteit, geldt voor de ander dat flexibiliteit is gewenst. Regelmatig komen we bij klanten over de vloer en tijdens die bezoeken breiden we ons advies verder uit op basis van wat we observeren.  Iedere oplossing moet immers leiden tot meer succes. De bezoeken sterken ons ook in de overtuiging de juiste oplossing voor een specifieke klantvraag te hebben gevonden.

Mengvorm productiviteit versus flexibiliteit

De product range is ook van invloed op de vraag welk type automatische zaagmachine uiteindelijk geschikt is. Binnen welke afmetingen moeten producten worden bewerkt? De oplossing die een automatische zaagmachine voor metalen buizen biedt, kan schaalbaar zijn: binnen een minuut van het ene naar het andere product of juist meervoudig zagen en 6.000 producten per uur bewerken. Voor alles wat hier tussen zit, kunnen we een passende mengvorm maken.

Zaagprogramma instellen met behulp van barcode

De oplossing om te komen tot welke elektrische zaagmachine dan ook, stemmen we af op jullie specifieke proceswens. De zaagmachine stelt zich automatisch in door de barcode van het product of startmateriaal waarmee wordt gewerkt te scannen. Op deze manier bedienen jullie de machine wel heel eenvoudig!

 

 

Cutting with deburring & stacking

Neem contact met ons op

Contact

Neem contact met ons op door middel van onderstaand contactformulier.

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.