We take care

Precisiebuizen zagen

Een professionele zaagmachine van Bewo speelt in op de vraag naar hoge productiviteit waar in de automotive industrie sprake van is. De zaagmachines die precisiebuizen voor de automotive industrie op maat zagen, zijn betrouwbaar en kennen een hoge automatiseringsgraad. Na het zagen van de precisiebuizen kan de zaagmachine de gewenste nabewerking uitvoeren. Dat is bijvoorbeeld het proces van aanfasen, waarbij de buis een schuin kantje krijgt. Iedere tolerantie kan nauwkeurig worden aangegeven.

Traceerbaarheid

Na het zagen en bewerken is het mogelijk iedere buis te markeren, bijvoorbeeld met een laser. Dat maakt de buizen traceerbaar. Alleen op die manier kan ieder onderdeel worden gevolgd tijdens het productieproces. De CPK software geeft precies aan welke buizen wel en niet aan de standaard binnen de automotive industrie voldoen. Ook op een later moment kan dankzij inzicht in alle gegevens eenvoudig de oorzaak van een probleem worden achterhaald. Onze servicemensen identificeren problemen eenvoudig en lossen ze ook snel op.

98% procent beschikbaarheid

De automatische zaagmachines uit onze productlijn leveren just in time. Is er sprake van stilstand, dan zijn we binnen 24 uur ter plaatse zodat de productie zo snel mogelijk kan worden opgepakt. Iedere professionele zaagmachine van Bewo kent een beschikbaarheid van 98 procent. Juist in de automotive industrie wilt u te allen tijde direct aan klanten kunnen leveren. Dat lukt alleen met een betrouwbaar systeem dat hoge prestaties levert. Ons wereldwijde netwerk stelt ons in staat klanten uit de automotive industrie snel te helpen. Klanten over de hele wereld vinden het een prettig gegeven dat lokale partners ieder moment paraat staan. Dat zorgt voor een veilig en gerust gevoel.

Meer weten over Automotive?

Neem contact met ons op

Contact

Neem contact met ons op door middel van onderstaand contactformulier.

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.