We take care

Efficiënt werkproces? Dat lukt met maatwerk van consultants!

Bij de realisatie van een zaagoplossing heeft u behoefte aan maatwerk. Dit maatwerk leveren wij dankzij de techniek van Bewo die wereldwijd is bewezen. Onze consultants luisteren naar jullie persoonlijke wensen en zijn betrokken in het geven van advies. Het is onze overtuiging dat u pas van een totaaloplossing kunt spreken wanneer sprake is van continue betrokkenheid, gevraagd én ongevraagd.

Het optimaliseren van processen heeft altijd onze aandacht, daarnaast kijken we samen met de klant waar een machine het beste tot zijn recht komt in een werkplaats. Ook kijken we naar de toegevoegde waarde die een verpakkingsrobot kan bieden.

Quick scan uitvoeren

Met regelmaat voeren onze consultants gratis een quick scans voor klanten uit. Zo’n quick scan geeft gerichte informatie over de manier waarop jullie processen kunnen verbeteren en de capaciteit vergroten. Een quick scan bestaat uit een aantal stappen waarbij we eerst kijken naar de markt en veranderende eisen. Waar zitten op dit moment de uitdagingen in jullie automatiseringsvraagstuk? We zijn benieuwd naar de verhouding kwaliteit versus productiviteit en kijken naar het type materiaal en startlengtes. Volgt er een bezoek aan de locatie, dan maken we een scan van het totaal proces en onderzoeken we de status van de machine. Wat volgt, is een gesprek met de mensen die de machine bedienen en onderhouden. Hieruit komt een rapport van de quick scan, met aanbevelingen. Die bestaan uit een samenvatting en conclusies en een lijst met follow up acties.

Meer weten over Consultancy?

Neem contact met ons op

Contact

Neem contact met ons op door middel van onderstaand contactformulier.

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.