We take care

Afwijkend profiel voor meubels

De precisiebuizen waar de meubelbranche om vraagt, zijn lang niet allemaal rond of vierkant. De buizen die in deze branche worden gebruikt, kennen vaak juist een afwijkend profiel. De automatische zaagmachine van Bewo speelt in op deze vraag naar flexibiliteit.

Krasvrij zagen

Het optische aspect van precisiebuizen voor de meubelbranche speelt een grote rol van betekenis in de zoektocht naar de juiste zaagmachine. In de handling en in de contactvlakken moeten de juiste keuzes worden gemaakt. De vlakken op buizen krasvrij houden, lukt alleen met gebruik van de juiste contactmaterialen.

Bewerken van flexibel en delicaat product

Overgebleven spanen dienen efficiënt te worden verwijderd tijdens het zaagproces. De zaagmachines van Bewo kennen verschillende mogelijkheden tot nabewerken zoals ontbramen waarbij de scherpe randjes van het materiaal worden gehaald. Bij het reinigen van de buizen wordt meestal voor het uitblazen van spanen gekozen. De buizen kunnen ook worden gewassen en gedroogd.

Verpakken

Met het oog op het intact houden van delicate producten, is het vermijden van contact tijdens het transport van de buizen van belang. Het verpakken van de producten na de bewerking van de zaagmachine, kan via een geautomatiseerd proces.

Meer weten over Meubelbranche?

Neem contact met ons op

Contact

Neem contact met ons op door middel van onderstaand contactformulier.

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.