We take care

Indicatoren bij monitoring en online support

Naast deskundigheid staan we bij Bewo bekend om onze oplettendheid. Gebruikt een industriële zaagmachine tijdens het zagen meer stroom dan verwacht? Dat is een belangrijke indicator voor ons. We delen inzichten met jullie en leggen uit hoe een proces kan worden verbeterd.

Datarapporten

Klanten ontvangen van ons datarapporten in een door hen gewenst format. Zo’n datarapport geeft precies weer hoeveel stuks per uur worden geproduceerd. Handige informatie, maar waar liggen nu precies de oplossingen tot verbetering? Die oplossingen dragen wij aan. We vertalen data naar de gewenste waarde waar jullie echt iets aan hebben en mee verder kunnen.

Pakket van aanbevelingen

De gemonitorde gegevens bundelen wij in een pakket dat helpt het zaagproces naar een hoger plan te tillen. Wat is bijvoorbeeld de standtijd van jullie zaagbladen? Na het zagen van een x-aantal producten is het zaagblad bot. Door goed naar jullie toepassing te kijken, maken wij van die x-aantal zaagsneden in de toekomst 10% meer. Het pakket van aanbevelingen dat wij aanbieden, verbetert processen en productiviteit. Dat zien wij als het ontzorgen van de klant.

Online support

Behalve monitoring en het aandragen van oplossing bieden we online support. Die support kan standaard zijn in het geval van een storing. Onze support vertaalt zich ook in een telefoontje omdat we een indicator hebben: iets wat nu nog geen probleem is, kan dat in de toekomst wel worden.

Signalen oppikken en inzichten delen

Aan de hand van monitoring zien we het aantal type producten dat jullie per uur bewerken. Zien wij een mogelijkheid dit aantal met 10% of meer te verhogen, dan delen we dat inzicht meteen. We vervullen een proactieve rol en bewaken het proces in de breedste zin van het woord. Dankzij onze ervaring wereldwijd pikken we signalen eenvoudig op. Van deze werkwijze als een extra service kunnen jullie indien gewenst gebruik maken.

Meer weten over Monitoring en online support?

Neem contact met ons op

Contact

Neem contact met ons op door middel van onderstaand contactformulier.

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.