We take care

Installatie en testen van de machine

Op de werkplaats van 3000 vierkante meter van Bewo in Waalwijk realiseren we iedere zaagmachine professioneel van a-tot-z. Eenmaal opgebouwd volgens specifieke eisen van de klant, demonteren we de machine en maken we de machine klaar voor transport. Op de locatie van de klant installeren we de zaaglijn en testen we deze. We zorgen voor een naadloze integratie in het productieproces. De installatie gebeurt door een installateur van Bewo of door een lokaal erkende partner. Ook na installatie verzorgt Bewo of een lokale partner service en support.

Training voor de betrokkenen

Voor alle mensen die met de lijn gaan werken, geven we een training. Een lokaal erkende partner verzorgt de training vanzelfsprekend in de taal die in het land wordt gesproken. Een pré training in huis bij Bewo is ook mogelijk. Zo zijn alle betrokkenen al bekend met de machine voordat deze jullie kant op komt. De training kan een dag zijn of meerdere dagen, afhankelijk van de behoeften.

Mogelijkheden die flexibel zijn

De reacties van deelnemers aan de training zijn waardevol. We horen regelmatig dat mensen verrast zijn door de prestatiemogelijkheden. Er is inderdaad sprake van hoge productiesnelheden en een sterke performance. Ook de geavanceerde opties van de verpakkingsrobot weten mensen te verbazen. De verpakkingsmogelijkheden van een robot zijn talrijk en daarmee ook flexibel: dankzij de flexibiliteit van een robot zijn opties eenvoudig om te stellen. De ene klant prefereert het in eigen hand houden van het project, de ander gaat voor turn key.

Optimalisatie

Bedrijven kiezen voor de zaaglijnen van Bewo vanwege de betrouwbaarheid en de lange levensduur van ieder product. Daarbij helpen we de klant zoveel mogelijk. We leveren een totaaloplossing en binnen die oplossing beantwoorden we iedere vraag specifiek met de wensen van de klant in het achterhoofd. Ook een bestaande machine kunnen we met de juiste proces optimalisatie weer beter laten presteren. Snelheid en betrouwbaarheid wegen voor ons het zwaarst in het bedienen van de klant.

Meer weten over Installatie?

Neem contact met ons op

Contact

Neem contact met ons op door middel van onderstaand contactformulier.

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.