We take care

Iedere zaagoplossing ontwikkelen wij klantspecifiek. We hanteren daarbij drie kernwaarden.

Integral approach

Iedere Bewo productielijn ontwikkelen we als de kern van een geïntegreerde zaagcel. De zaaglijn stemmen we perfect af in samenspel met alle voor- en nageschakelde (logistieke) processen waaronder de ontbraammachine, reinigingsmachine, stapelrobot en lengtecontrolesystemen. Ieder project leveren we als turn-key plus oplossing: we nemen het complete project op ons en leveren de machine gebruiksklaar, wat verder gaat dan het alleen aan elkaar verbinden van diverse modules. Uw wensen zijn voor onze engineers het uitgangspunt bij het ontwikkelen van een geïntegreerde zaagcel.

Improved performance

We benaderen iedere nieuwe zaaglijn integraal omdat we prestaties willen verbeteren. Wist u dat een complete zaaglijn al in twaalf minuten omgesteld kan worden? Voor het verbeteren van een zaaglijn die bestaat uit een zaagmachine, ontbramer, lengtecontroler en stapelrobot heeft u maar een paar gereedschappen nodig. In de samenstelling van een productielijn kiezen we we voor energie zuinige aandrijfeenheden. Dankzij de robuustheid van onze machines kunnen de productielijnen een lange levensduur. De upgrades die we verzorgen, kunnen machines een tweede leven geven.

We take care

Hiermee geven wij aan dat u niet alleen een productiemiddel bij ons koopt, maar ook een jarenlange dienstverlening waarmee wij u als klant zoveel mogelijk ontzorgen. Bewo kan het complete onderhoud, het trainen van het personeel en het optimaliseren van de productie uit handen nemen, zodat u zich kan richten op uw kerntaken. Bewo heeft hiervoor diverse dienstverleningspakketten beschikbaar welke afgesteld kunnen worden op uw wensen.

Contact

Neem contact met ons op door middel van onderstaand contactformulier.

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.